Vara outdoor: petreceri, bună dispoziţie şi prieteni într-un design spectaculos

VB_BBQPassion_aa36e00eec009

Atmosfera relaxantă şi dorinţa noastră de schimbare sunt la cote maxime în sezonul cald. Organizăm grătare cu tot felul de preparate gustoase, amenajăm terasele astfel încât cei dragi să se declare impresionaţi şi dăm tonul petrecerilor cu muzică veche, prieteni buni şi discuţii interesante.

Sună bine scenariul ăsta? Dacă te-ar tenta şi pe tine o astfel de punere în scenă a “verii outdoor” trebuie să ştii că, pentru asta, ai nevoie de cele mai tari piese utile sau de mobilier. Misiunea ta este să identifici acele produse practice, dar care prin design sau caracteristici vor da un aer special întâlnirilor pe care le organizezi. În sensul acesta, îţi recomandăm să mergi pe inedit, pe spectaculos, pe obiecte care vin cu funcţii suplimentare, tocmai pentru a da şi mai mult contur spaţiului în care te vei relaxa.

Dacă ţi se pare totul mult prea complicat, e timpul să treci în revistă câteva dintre cele mai potrivite produse “de sezon” regăsite în portofoliul nostru: branduri variate, de înaltă calitate şi produse inovative într-un spaţiu virtual prietenos, ce te îmbie la cumpărături şi petreceri până târziu în noapte.

 

Barbeque Passion cu produsele Villeroy&Boch

Villeroy&Boch s-a gândit la toţi cei “pasionaţi” de grătare, aşa că a făcut o colecţie specială. De acum, va fi simplu să alegi farfuriile, bolurile sau alte produse de acest gen, potrivite grătarelor pe care le organizezi. Produsele Barbeque Passion au un design simplu, potrivit cadrului pe care sunt create, sunt uşor de manevrat, de înaltă calitate, fabricate din metal, porţelan premium sau sticlă cristal.

vb2

 

Versatile şi interesante ca estetic, piesele Villeroy&Boch sunt la fel de potrivite şi unui grătar “în familie”, dar şi unei întâlniri ceva mai pretenţioase, cu colegii sau cunoştinţele de la serviciu, de pildă.

Aşadar, poţi alege între setul pentru grătar format dintr-un platou frigărui + 6 ţepuşe + 2 pahare de vin roşu La Divina, farfuria pentru friptură, platoul pentru legume Villeroy&Boch sau acest platou grill cu mâner detaşabil:

vb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele Kartell – un plus de mister şi originalitate în cadrul oricărei petreceri

k1Kartell s-a gândit atât la aspectul practic al unei petreceri, cât şi la cel estetic. Aşadar, pe lângă preparatele alese, ţinutele potrivite şi prietenii selectaţi, oferă un aer de mister şi inedit cadrului petrecerii tale cu veiozele Kartell.

Realizate din PMMA transparent, orice veioză, lampă sau obiect de iluminare Kartell poate fi încărcat prin intermediul unui cablu USB, iar durata de funcţionare pe baterie este de până la 6 ore. Dacă mai adăugăm şi că multe dintre produse sunt prevăzute cu abajururi cu aspect de cristal faţetat ce creează jocuri de lumini, e clar: Kartell nu trebuie să lipsească de la petrecerea ta.

Aşadar, poţi alege între această veioză Kartell Battery, design Ferruccio Laviani, pe violet prună transparent sau această veioză Kartell Planet, design Tokujin Yoshioka, pe galben.

 

COMEBACK_FOUR_JELLIESKartell are în portofoliu şi obiecte mai practice, mai ales în cadrul unui grătar sau a unei petreceri pe terasă. Carafele şi paharele Kartell au un design unic, inspirat din natură, fiind realizate din PMMA transparent şi colorat, o răşină de plastic acrilic de înaltă calitate, transparentă, rezistentă la intemperii şi 100% reciclabilă.

 

Dacă te-ar tenta, uite trei produse versatile, din colecţia Kartell Jellies: carafa Kartell Jellies Family, farfuria Kartell Jellies albastru transparent sau bolul Kartell Jellies transparent.

 

După cum vezi, ai toate motivele (şi produsele potrivite) pentru a muta petrecerea din sufragerie chiar la tine pe terasă. Intră pe Sensodays.ro, vezi ce poţi achiziţiona  în perioada următoare şi invită-ţi prietenii la cea mai fancy petrecere de vara asta!