Tommy Hilfiger deschide sezonul estival pe SensoDays

Visezi deja la mini vacanţa de Paşte şi 1 mai? Cum anul acesta vom avea mai multe zile libere, începe documentarea şi alege o destinaţie pe placul tău, dar şi câteva produse “în trend” care să-ţi facă escapada încă şi mai reuşită!

Fără doar şi poate, marea este “vedeta” acestei perioade, aşa că sună-ţi prietenii, rezervă o cameră în staţiunea ta preferată şi nu uita prosopul de plajă pentru că vacanţa de 1 mai se anunţă una “incendiară”!

Dacă nu ştii de unde să începi, îţi spunem noi că sezonul estival a fost deja deschis pe SensoDays cu cele mai tari piese din colecţia Tommy Hilfiger, iar prosoapele de plajă se află la loc de cinste! Vezi mai jos câteva modele de pe SensoDays şi fă-ţi cumpărăturile din timp!

Prosop de plajă Tommy Hilfiger Stand Up 90x180cm, Verde

Eşti genul sportiv, determinat şi tot timpul cu iniţiativă? S-ar putea să-ţi fi găsit “perechea” într-ale prosoapelor de plajă pentru că acest model Tommy Hilfiger Stand Up, fabricat din bumbac 100% cu textură de catifea jacquard se potriveşte perfect personalităţii tale.

Prosop de plajă Fouta Tommy Hilfiger Madras 90x170cm, Multicolor

Soare, sunetul valurilor amestecate cu muzica din fundal şi o carte bună – ce zici de scenariul ăsta? Transformă-l în realitate chiar în vacanţa asta şi nu-ţi uita acasă nici prosopul de plajă Fouta Tommy Hilfiger! Se asortează perfect cu tot acest spectacol estival!

Prosop de plajă Tommy Hilfiger Playfull 90x180cm, Portocaliu

Tânjeşti deja după vară? Atunci, nu rata “previewul” de 1 Mai şi porneşte spre mare numai cu prosopul de plajă Tommy Hilfiger Playfull. Colorat, jucăuş şi cu un vibe atât de pozitiv încât te va face să uiţi de griji sau chiar de faptul că peste câteva zile mini vacanţa se va fi terminat.

Prosop de plajă Tommy Hilfiger Iconic Stripes 90x180cm, Albastru Navy

Niciun “1 mai” fără o aventură la malul mării şi niciun prosop Tommy Hilfiger fără acele “Iconic Stripes”, simbolul brandului american. Dacă ţii şi tu la aceste detalii care fac diferenţa, intră pe SensoDays şi vezi dacă prosopul “Iconic Stripes” e chiar ceea ce îţi lipsea din bagajul pentru plajă.

Prosop de plajă Tommy Hilfiger Striped Multico 90x180cm, Albastru

Cauţi un prosop care să se asorteze şi cu petrecerile de 1 mai? Ei bine, l-ai găsit! Cu un design îndrăzneţ şi colorat, acest prosop de plajă Tommy Hilfiger Striped Multico este perfect şi pentru distracţia din timpul zilei.

Dacă ţi-au plăcut noile prosoape de plajă de la Tommy Hilfiger, nu strică să vezi şi variantele de cearceaf pe care acest brand le propune pentru perioada următoare. Pe SensoDays ai produse de o calitate superioara, din bumbac 100%, cu un design elegant, un confort deosebit şi combinaţii deosebite de culori.

După cum vezi, mini vacanţa de 1 mai începe chiar şi mai devreme decât te-ai fi aşteptat, cu o vizită în showroomurile SensoDays sau cu doar câteva clickuri pe site. Te aşteaptă o mulţime de produse estivale, gata să te însoţească în prima aventură la mare.