Royal, colectia cu „sange albastru” de la Villeroy & Boch

Decoreaza masa de Paste pe placul tuturor, cu Premium Bone, cel mai fin portelan. Inovatia se naste din traditie, iar simplitatea colectiei Royal iti umple masa de eleganta, transformand-o intr-o experienta festiva.  De sarbatori, aduna familia in jurul mesei si ofera-i amintiri de poveste cu regine si regi.

kollektion-royal-h_1

Portelanul Premium Bone este un tip de pasta moale de portelan ce contine cenusa de oase, materiale feldspatice (minerale cu aspect si compozitie diversa) si caolin. Design-ul colectiei Royal de la Villeroy & Boch a fost intentionat conceput fara culori sau ornamente, lasand formele bine definite sa vorbeasca de la sine. Asa cum ne-am obisnuit, in cazul portelanului Premium Bone toate elementele colectiei impresioneaza prin albul deosebit si spectul lucios.

136617-Tafelservice-Royal-10-4412-7609-moebel-3715

De la dezvoltarea sa initiala si pana in ultima parte a secolului al-XX-lea, portelanul Bone a fost aproape exclusiv un produs englezesc. Dar acum isi poate gasi locul chiar pe masa ta. Sau poate fi prima ta alegere atunci cand vrei sa faci un cadou de cea mai buna calitate si rafinament. Adu bucurie in viata cuiva drag prin colectia Royal, oferind nu doar un set pentru servirea mesei, dar si un plus de clasa si bun gust.

390987-Basic-Set-Royal-10-4412-8811-moebel-40328

Ceaiul si cafeaua fac parte din rutina zilnica, dar cu setul de cesti potrivit, devine un tabiet deosebit. Asorteaza-le cu o zaharnita plina de rafinament si serveste invitatii din ceainicul tau preferat. Pranzul sau cina pot fi momentele tale burgheze cu boluri de supa sau platourile de servire potrivite pentru orice ocazie. Rasfata-ti invitatii cu stil si bucura-te cand o simpla vizita devine un eveniment memorabil.

v_4382_b03-fdhped

In fiecare achizitie cautam sa fie atat eficienta, cat si un aspect atractiv. Frumusetea pieselor colectiei Royal este completata de utilitatea practica, putand fi incalzite in cuptorul cu microunde si rezista proceselor masinilor de spalat vase. Intrunind toate cerintele unui lucru bine facut, Villeroy & Boch surprinde din nou cu Royal, colectia cu “sange albastru”, aducand calitate premium pe masa ta.