Redescoperă confortul şi igiena cu ajutorul noilor toalete Geberit AquaClean

aquaclean main

Cum ar fi dacă tot ce ştiai în materie de toalete s-ar schimba peste noapte? Dacă ai afla că, de acum, poţi alege device-uri noi, cu funcţii care mai de care mai spectaculoase?

Cu siguranţă toată imaginea ta asupra confortului şi igienei personale s-ar redefini, însă într-un sens pozitiv. Astfel, ai face loc unor produse revoluţionare, de ultimă generaţie, ce vor câştiga din ce în ce mai mult teren în următorii ani. Acesta este şi prezentul toaletelor Geberit AquaClean, disponibile acum şi pe Sensodays.

Concept ingenios, design elegant şi o multitudine de funcţii – vezi mai jos care sunt caracteristicile şi punctele forte ale toaletelor Geberit AquaClean.

O mulţime de funcţii încorporate şi un concept inedit: tehnologia de spălare WhirlSpray

img-aquaclean-mera-comfort-whirlspray-16-9Pe lângă designul special Rimfree, fără margini, Geberit AquaClean propune o tehnologie de spălare WhirSpray care îţi asigură o igienă optimă şi completă. Aşadar, doar apăsând pe un buton îţi vei asigura confortul şi siguranţa. În procedeul de spălare se foloseşte apă la temperatura corpului, iar modelele Geberit AquaClean vin cu o mulţime de alte funcţii suplimentare.

Astfel, modelele Geberit AquaClean Tuma, disponibile şi pe Sensodays, sunt prevăzute cu funcţie de decalcifiere, jet de spălare continuu, jet de spălare oscilant, clătirea tijei de spălare înainte şi după utilizare, panou de control lateral cu iluminare LED, funcţie de extracţie a mirosurilor, uscare cu aer cald, colac încălzit, sistem de spălare separată pentru doamne, spălarea temeinică a vasului de toaletă, poziţionarea tijei de spălare în 5 trepte, funcţionare şi programare cu telecomandă, etc.

Design conceput special pentru igienă şi confort

De această dată, designul toaletelor nu ţine cont numai de utilitate, ci are în vedere şi confortul şi eficienţa igienei tale. Forme clare, concepute astfel încât să faciliteze tehnica de spălare WhirlSpray, materiale de înaltă calitate şi o tehnologie inovativă – cam aşa s-ar descrie pe de-a-ntregul designul toaletelor Geberit AquaClean.

70547_1AquaClean Tuma, de exemplu, este realizat de către binecunoscutul designer Christoph Behling şi respectă principiile de eleganţă, discreţie şi eficienţă.

Un alt aspect important este acela că materialele aferente funcţiei de pulverizare a apei, toate conexiunile pentru alimentare cu energie electrică şi apă, precum şi fixarea pe perete – toate sunt ascunse în corpul aparatului ceramic. Aşadar, nimic nu este la “vedere”, ci încorporat, astfel încât toaleta să fie una simplă, elegantă, uşor de integrat în orice baie decorată cu stil.

picture2Toaletele Geberit AquaClean – realizate cu materiale de calitate superioară şi foarte uşor de folosit, datorită telecomenzii cu multiple funcţii suplimentare

Realizate în Elveţia, toaletele Geberit folosesc materiale de cea mai înaltă calitate, dar şi economice, care îndeplinesc cerinţele Comisiei Europene pentru Ecodesign. Materialele nu se îngălbenesc în timp, iar toate modelele sunt foarte uşor de curăţat.

Această tehnologie care, poate, la prima vedere ţi se pare prea complicată, este manevrată foarte uşor prin telecomanda disponibilă în funcţie de model. Astfel, ai aquaclean_tuma_remote_control_right_mobile_smallposibilitatea de a accesa, crea, salva sau de a activa tipare personale, pe care să le foloseşti mai apoi.

Dacă această tehnologie nouă ţi-a atras atenţia, nu uita că pe Sensodays.ro poţi găsi produsele Geberit. Redescoperă şi tu igiena şi confortul sub forma unor toalete de ultimă generaţie! Odată ce le vei folosi, cu siguranţă conceptul ţi se va părea unul mai simplu, mai eficient şi mai sănătos şi nu îţi vei mai dori să te întorci la “vechile obiceiuri”.