Produsele inovative ale unor branduri de prestigiu, prezentate la Târgul ISH 2019, în curand şi pe Sensodays

ISH a avut loc în acest an între 11 şi 15 martie, la Frankfurt, adunând ca de fiecare dată o mulţime de expozanţi din domeniul tehnologiei aprovizionării cu apă, încălzirii, climatului şi designului băii moderne.

Concentrat pe soluţiile de baie inteligente, instalaţiile de baie şi folosirea energiilor regenerabile, târgul a adunat 190.000 de vizitatori şi 2532 de expozanţi care şi-au prezentat pentru prima dată produsele inovative.

Printre acestea, se numără şi câteva branduri de prestigiu, aflate în portofoliul SensoDays, ale căror piese originale şi în trend urmează să fie prezente pe site şi în showroom.

Axor

Axor este deseori asociat cu luxul în baie şi bucătărie datorită produselor sale care mixează perfect avangardismul cu clasicul sau designul inovativ cu funcţionalităţile diverse. Colecţiile create sunt la cel mai înalt nivel estetic şi tehnologic, produsele Axor fiind realizate în colaborare cu arhitecţi şi designeri recunoscuţi internaţional.

Printre cele mai interesante produse prezente anul acesta la târgul ISH de la Frankfurt şi care vor fi incluse şi pe SensoDays sunt Axor Edge Duş de mână Termostat, Axor Robinet cu Duş Lateral, Axor Edge Baterie pentru lavoar 280 Structurat, Axor Edge Baterie pentru lavoar pe blat, Axor Edge Baterie cu 3 elemente, Axor Edge Suport lustruit sau Axor Edge Baterie pentru cadă Black Chrome.

Laufen

De mai bine de 125 de ani, compania elveţiană se menţine în top prin atuuri ca precizie, calitate şi sustenabilitate în contextul conceptelor complete pentru baie. Kartell, un alt brand de succes, a găsit un partener de încredere în Laufen, aşa că împreună au creat Kartell by Laufen, un proiect complet şi complex pentru baie, inspirat de designul iconic propus de Kartell şi calitatea produselor Laufen.

La ISH 2019 cei doi au prezentat, separat sau sub egida brandului comun, mai multe piese cu adevărat interesante, care cu siguranţă îţi vor stârni curiozitatea şi pe SensoDays.

De exemplu, vei putea alege între diverse produse ale Kartell by Laufen – o colaborare cu un suflu nou, de inspiraţie a anilor ‘70” sau din produsele întregii colecţii Classic by Laufen.

Ideal Standard

Cu o tradiţie de mai bine de 100 de ani în spate, Ideal Standard oferă soluţii pentru băi de calitate, de la căzi şi lavoare până la toalete şi baterii.

Prin colaborarea cu Palomba Serafini Associati (Ludovica + Roberto Palomba), produsele colecţiei Conca prezentate la ISH 2019 au impresionat prin designul special. Colecţia curpinde piese potrivite pentru un décor contemporan, păstrând liniile geometrice şi detaliile senzuale.

Colecţia cuprinde o serie de lavoare cu două serii inedite de baterii concepute de Ludovica şi Robert Palomba, ca de altfel şi vase de toaletă şi căzi Conca. O altă surpriză este şi introducerea unei noi palete de culori pentru produsele de ceramică şi gama de baterii.

VitrA

VitrA creează soluţii complete pentru băi folosind idei unice şi un design sustenabil. La ISH 2019, VitrA a făcut echipă cu arhitectul şi designerul italian Claudio Bellini prezentându-şi produsele din colecţia de baie Equal.

Această colecţie explorează fuziunea dintre formele organice regăsite în natură şi liniile arhitecturale prezente în spaţiul urman. Aşadar, baia modernă este acum privită prin “lentile arhitecturale”, având tente monocrome şi finisaje metalice. În plus, în cadrul acestei colecţii s-au folosit foarte mult formele geometrice repetitive şi opţiunea de încorporare a accesoriilor.

Mobilierul de baie Elm şi Patterned Black Oak, lavoarele pentru baie disponibile cu o mulţime de funcţionalităţi, vas WC cu tehnologie Rim-Ex, vas de WC suspendat, oglinzi şi obiecte din sticlă – sunt doar câteva dintre produsele pe care le vei regăsi curând în oferta SensoDays.

Platforma ale cărei produse le regăsim în peste 150.000 de case ale romanilor se pregăteşte, aşadar, pentru o nouă “colecţie” extinsă de produse şi soluţii destinate băii. Fii alături de SensoDays şi descoperă toate acele piese inovative, cu un design şi o tehnologie specială care te-ar putea ajuta şi pe tine să-ţi transformi total casa primăvara aceasta.