Partenerii SensoDays, prezenti la targul ISH de la Frankfurt!

Revenim cu UPDATE si cu fotografii de la ISH 2015.

Partenerii nostrii, Hansgrohe, Duravit, Huppe, Keramag, Grohe, Ideal Standard, Kolo, Radaway, Roca, Sanotechnik, Sanwood, Nicol sunt prezenti in acest an la Frankfurt, la ISH cel mai mare si mai important targ de produse sanitare si confort termic din Europa.

La ISH se seteaza trenduri si se impun directii in lumea produselor pentru baie, constructii, energie, climatizare și energii regenerabile. Cu siguranta este cea mai mare expozitie din lume pentru combinatia de apa si energie. Peste 2.400 de expozanti, inclusiv liderii de piata din Germania si din strainatate, lanseaza cele mai noi produse, tehnologii si soluții la ISH.

Sursa foto: https://www.facebook.com/duravit?fref=ts

duravit_frankfrut

Timp de 5 zile, vizitatori targului international se intalnesc cu reprezentatntii firmelor de comert, consultanta, ingineri si arhitecti, dezvoltatori imobiliari, furnizorii de servicii, autoritati publice si universitati in cadrul Centrului Expozițional Messe Frankfurt (250.000 m²).

Acest eveniment dedicat sectorului de sanitare a debutat in urma cu peste 50 de ani – mai mult de cinci decenii de crestere si continuitate a unui concept de succes.

Temele principale ale targului :

    • Baile Multigeneratie – Conceptul Barrier Free – Un stil de viata sanatos, igiena si un sistem de asistența medicala progresiv au dus la o crestere a sperantei de viata. Prin urmare, proprietarii sau simplii chiriasi au inceput sa acorde o atentie sporita modernizarii „demografice” a casei.In prezent, doar aproximativ un procent din toate casele din Germania sunt cu adevarat potrivite pentru persoanele in varsta. Potrivit sondajelor, aproximativ 70% dintre germani considera baia lor nepotrivita pentru o utilizare usoara si in siguranta din partea persoanelor in varsta. Exista multe concepte pentru a face o casa primitoare si pentru persoanele in varsta mai ales atunci cand vine vorba de spatiul de baie.De exemplu, o baie ce pastreaza acelasi nivel pe toata aria si cu o zona de dus anti-alunecare reduce pericolul de accidentare si in plus arata foarte modern. Un spatiu suficient de circulatie, o chiuveta reglabila pe inaltime,un scunel de dus sau un sistem de bideu creste gradul de confort si calitatea vietii.

 

    • Cerintele de igiena a apei potabile – Nicio problema pentru tehnologiile inovatoare – Apa potabila este elementul nostru nutritional cel mai important. Apa potabila trebuie sa fie de o asemenea calitate incat oamenii sa se poata bucura de ea de-a lungul intregii lor vieti, fara restrictii.Din acest motiv, reglementari tot mai stricte sunt aplicate la materialele care intra in contact cu apa potabila. Agenti patogeni cum ar fi Legionella sau pseudomonas pot fi surse de contaminare a apei chiar si in cele mai civilizate tari. Ambii agenti patogeni pot fi relativ usor neutralizati prin instalarea unui sistem de filtrare-purificare care respecta standardele de igiena in conformitate cu reglementarile în vigoare.
      Asa ca atunci cand planificati, construiti sau utilizati un sistem, tineti cont nu doar de design si confort ci si aspectele legate de igiena.Sursa foto: https://www.facebook.com/axor.design?fref=ts
      axor_ish

 

    • Baia Intercontinentala – Trenduri globale – De la baile matrimoniale XXL ale New York-ului la baile super-functionale ale Japoniei, de la baile traditionale ale Shanghai-ului la spatiile pline de lux aloe bailor hand-made din Sidney, de a baile deschise in aer liber din Sao Paulo la baile cu dusuri generoase din cele mai mici sate ale Germaniei – TOTUL este prezent la ISH.

 

  • Tehnologii de reducere a consumului de apa si energie – Regulatoarele de debit inovatoare reduc consumul de apa cu pana la 50%, fara a pierde niciun pic de confort. Apa care curge, desi cu un debit redus este indeajuns pentru a crea un echilibru optim intre economie, igiena si confort.
    In plus, termostatele moderne ofera o modalitate convenabila de presetare a temperaturii apei dorite. Aceasta minimizează atat a consumului de apa cat si de energie pentru a regla temperatura.