Nou pe Sensodays.ro – brandul german de top Zwiesel

Zwiesel

Primăvara asta a venit cu multe surprize la Senso Days, iar produsele brandului Zwiesel sunt câteva dintre acestea. Accesorii pentru servirea mesei şi a vinului, obiecte potrivite petrecerilor şi altor ocazii speciale, decoraţii de interior, obiecte practice – pe toate le vei regăsi în oferta Zwiesel, disponibilă de acum pe Sensodays.ro.

Zwiesel – un brand care mizează pe calitate şi ridică fabricarea sticlei la rang de artă

Povestea începe în 1872, în Zwiesel, un orăşel german cu o tradiţie de 600 de ani în fabricarea sticlei. Aşadar, nu este de mirare că tehnicile inovatoare s-au împletit perfect cu tradiţia, rezultând o gamă de produse cu totul şi cu totul speciale. În timp, acestea au început să fie prezente în peste 120 de ţări, Zwiesel extinzându-se şi fiind furnizor pentru numeroase lanţuri de hotel, linii aeriene sau de croazieră.

Poate cea mai importantă inovaţie adusă de Zwiesel a fost tehnologia Tritan, o metodă complet nouă şi inedită de realizare a paharelor de sticlă. Mai precis, pentru a obţine un cristal de înaltă calitate, se foloseşte titanul, soda, oxidul de zinc, nisipul, aluminiul şi feldspatul.

Schott ZwieselPe lângă materiale, şi procedeele de fabricare sunt diferite. Arderea controlată a suprafeţelor paharelor, dimensiunea şi greutatea, finisarea cu tehnologie Laser, o sticlă de calitate superioară, fără metale grele, realizarea cristalului prin metode care protejează mediul – toate aceste aspecte formează un întreg, şi anume tehnologia Tritan, poate cel mai important atu, elementul definitoriu al produselor Zwiesel.

Sticla cristal Tritan se găsește în exclusivitate la produsele oferite de Schott Zwiesel.  

Aceste colectii ce oferă produse utile, dar cu accent deosebit pe serii speciale destinate băuturilor şi produselor inovatoare pentru servire. Portofoliul Schott Zwiesel este apreciat de somelieri, vinificatori, bucătari renumiţi şi reprezentanţi ai celor mai cunoscute hoteluri din lume.

Zwiesel 1872 main

Pentru produse excepționale, fabricate cu măiestrie în întregime de mână, colecțiile oferite de Zwiesel 1872 sunt alegerea ideală.

“Savurează momentul” este sloganul ce însoţeşte aceste colecții şi nici nu e de mirare. Seria exclusivă de sticlă gourmet, accesoriile cu stil, fabricate manual, designul sofisticat, culoarea, materialul, sticla paharelor de vin ce pun în evidenţă aromele licorii bahice – toate fac din paharele  Zwiesel 1872 ceva cu adevărat spectaculos.

Pentru că am vrut să îţi dăm o mână de ajutor, am făcut un scurt ghid al unor produse speciale, potrivite pentru casa ta sau pentru cei dragi, atunci când doreşti să le faci un cadou practic, dar şi de efect ca aspect şi concept.

      • Vinurile bune se beau din paharele potrivite, iar paharul de vin alb din colecţia Air Sense este un astfel de exemplu. Cu un aspect elegant şi o sferă ce ajută la decantarea vinului, paharele din această colecţie cu siguranţă se vor integra perfect pe masa oricărui eveniment important.

      • Fie ca o vei folosi drept element decorativ, fie că vei aşeza în ea câteva flori colorate, vaza Zwiesel din colecţia Splash va face senzaţie. Şi nici nu e de mirare dacă amintim că este realizată din sticlă cristal suflată manual, iar jocurile abstracte de culori amintesc de picturile expresioniste.

      • Cine nu ar vrea un set de pahare „bun la toate”, care să ofere produse practice, rezistente, dar totodată deosebite ca formă, culoare şi material? Ei bine, acest set de pahare de la Schott Zwiesel se încadrează perfect în toate aceste cerinţe. De acum, la ocaziile festive, serile plăcute împreună cu partenerul sau petrecerile cu prietenii, vei şti pe ce pahare să te bazezi.

Finesse Soleil 2

      • Nu ai încă o piesă de rezistenţă într-ale “paharelor de vin”? Schott Zwiesel îţi vine în ajutor cu acest pahar de vin roşu Finesse Soleil. Elegant, fin, realizat din sticlă cristal Tritan (inventată şi realizată exclusiv de acest brand), paharul Schott Zwiesel este partenerul perfect al oricărui vin bun.

     • Dă un aer de mister casei tale cu ajutorul acestui suport de lumânare Zwiesel, produs ce face parte din colecţia Living Lights. Culoarea, sticla cristal suflată manual, forma – toate creează un întreg şi recomandă acest produs pentru fiecare casă ce se doreşte a fi specială.

Doar 5 exemple din atât de multe produse interesante, care de-abia aşteaptă să fie descoperite pe site-ul Sensodays.ro. Fă-ţi propriul research, alege-ţi preferatele şi transformă-te într-un mic designer de interior.

Sensodays mizează pe calitate şi diferit, dovadă stând cele peste 100 de branduri de talie internaţională prezente pe site. Astăzi, în 100.000 de case din România se afla cel puţin un produs Sensodays.ro, iar numărul acestora creşte constant. Cine ştie, poate următoarea pe listă va fi chiar casa ta, schimbată total cu ajutorul soluţiilor oferite de Sensodays.ro.

Zwiesel