Nici dusul nu mai este ce a fost!

grawer-main-dmuchawce

Cine a zis ca locul artei este pe pereti? Cu siguranta nu stia ce vorbeste!

Radaway vine cu propuneri noi in materie de design si evident ca sunt disponibile si in magazinul nostru! Trebuie doar sa ceri. Din pacate inca nu avem oferta listata pe site, dar daca ne rogi frumos iti putem da mai multe detalii.

Tehnologia inovatoare a gravarii cu laser este disponibila si pentru suprafetele de sticla de la Radaway. Uraaaa. Acum baia ta Stylish va fi si mai frumoasa.

grawer-main-waves

Gravarea permite aplicarea unor modele unice, fonturi decorative si  chiar si poze pe suprafata cabinei tale de dus. Spre deosebire de celelalte metode de personalizare (stickere sau sablari, folii decorative care se dezlipesc in timp sau se cojesc de la apa fierbinte, umezeala si produse de curatat), gravarea cu laser este cea mai de durata solutie in decorarea cabinei de dus. Gravarea se face pe suprafata exterioara a dusului, astfel incat tratamentele anticalcar de pe interior raman neafectate.

Asa cum spuneam si mai sus, poti alege dintr-o varietate de modele, de la texte, valuri, imagini abstracte, obiecte, animale, peisaje, pana la personalizarea cu poze.

wlasny-grawer2

DA, ai citit bine!!! Poti veni cu poza, ce poza vrei tu, si cu ajutorul celor de la Radaway o putem transpune chiar pe suprafata de sticla a dusului tau.  Suna bine, nu?

Ce mai astepti? Achizitioneaza si tu o cabina de dus Radaway si personalizeaz-o dupa bunul plac!

grawer-main-letters grawer-main-magnolia grawer-main-tree grawer-main-zebra