#mysensodays – Exprima-ti stilul personal

In mijloc de luna iunie, cand vremea a devenit prietenoasa, Showroom-ul SensoDays din Baneasa și-a deschis porțile pentru reprezentanții media și nume cunoscute și apreciate în peisajul de life&style din România.

La un pahar relaxat de sampanie, intr-o atmosferă joviala, invitatii au experimentat tesaturi, culori si materiale, gasindu-si surse de inspiratie in cele peste 100 de branduri descoperite pe www.sensodays.ro.

Fondatoarele Gavia Concept – Studio de Design Interior, Anamaria Căpăţineanu și Alina Andreea Duculescu, au deschis un dialog live despre ultimele trend-uri în design interior la care au participat Adina Halas, Cristina Cioran, Carmen Brumă, Majda, Roxana Iliescu, și mulți alții.

Invitatii au acceptat provocarea #mysensodays de a își descoperi propriul stil de comfort și relaxare pentru locul în care cu toții ne simțim cel mai bine, cu atât mai mult cu cât trend-urile anului 2019 ar putea fi sumarizate în principala tendință care este sinonimă cu plăcerea de a veni acasă.

Se pot experimenta in showroom texturile culorilor din natură alături de producatorul italian de canapele handmade,Gamma Arrendameti, comfortul somnului în lenjerii  de calitate exceptională, satinate și prosoape din bumbac egiptean din gamele Tommy Hilfiger Home, Missoni Home, Descamps, aspectul natural al placilor de pardoseala italiene Iris Ceramica si FMG.

Poti păși pe teritoriul art&deco de indată ce intri in contact cu fluiditatea canapelelor Kartell și poti sa admiri liniile curbe ale scaunelor Clap by Patrica Urquiolla. Iti poti chiar imagina o seară cu relaxarea oferită de o baie aromată în minunata cadă Palomba de la Laufen.

Tot aici descoperi masa perfectă, cu finisaj de marmură care, în combinație cu colecția de farfurii Vileroy & Boch și scaunele Philippe Starck Kartell pot determina acel WOW care nu poate fi surprins în mod normal în cuvinte.

Invitatia de a-si descoperi stilul personal este adresata tuturor. SensoDays te invita sa te exprimi sincer si liber chiar prin obiectele și decorațiunile interioare pe care le poti alege dintre cele peste 100 de branduri puse la dispozitie pe site, alese cu grija si pricepere in cei peste 15 ani de experienta in Home&Deco. 

Tendințele sunt surse de inspirație atunci când te pregătești să îți amenajezi casa sau doar să îți împrospătează spațiul. Nu trebuie totusi uitat că ceea ce face un interior unic este tușa personală pe care o adaugi iar noi, SensoDays, te invităm să o faci inspirat de prietenii care ne umplu casa. Te invitam sa impartasesti din stilul tau in comunitatea Senso Days si daca ai comandat si ai primit coletul de la noi, daca te-ai lasat inspirat, fa o poza sau un mic video, da-ne un tag si un #mysensodays.

Iar daca te abonezi la newsletter, primesti saptamanal vouchere de discount pentru ca inspiratia de moment sa devina permanenta.