Luna iubirii în prim plan: cele mai inspirate 5 cadouri pentru îndrăgostiţi

love-3141663_960_720

 

Februarie este, fără doar şi poate, luna iubirii. Gesturile tandre, cuvintele frumoase, dar şi cadourile atent alese sunt printre “vedetele” acestei perioade. Aşadar, mai ales acum, înainte de Dragobete, este posibil să fii în căutarea unor variante de cadouri inspirate, dar şi practice.

Lipsa timpului pentru un research extins îţi poate îngreuna această sarcină, însă nu şi dacă citeşti următorul “ghid” al cadourilor potrivite pentru îndrăgostiţi. Produsele de pe SensoDays, de exemplu, se încadrează foarte bine în multe dintre aceste opţiuni, reprezentând alegeri premium, adevărate motive de răsfăţ care vor fi apreciate de jumătatea ta.

 

Un prosop de baie din bumbac egiptean

Halatele sau prosoapele de baie sunt cele care ne încântă simţurile după baie, fiind o variantă de cadouri speciale, dar şi utile. Pentru a-ți impresiona partenera, alege un prosop de baie într-o culoare vie şi un design la modă, confecţionat din bumbac egiptean.

Prosopul de baie Joop! Classic cu faţă dublă Albastru Turkis este o astfel de opţiune. Nu uita că in secţiunea Cadouri SensoDays – Pentru Ea gasesti multe alte propuneri perfecte.

 

Un set lampă catalitică cu două parfumuri disponibile

Atmosfera plăcută din casă este creată inclusiv de parfumurile folosite. Aşa ajungem la ideea unui cadou potrivit atât pentru ea, cât şi pentru el, care vă ajută să obţineţi un ambient relaxant. De aici şi până la alte momente de tandreţe nu este decât un pas.

SECRET PANORAMIQ

 

Un set cu lampă catalitică cu două parfumuri asociate este un cadou mai mult decât binevenit în luna iubirii sau chiar de sărbătoarea Dragobetelui.

O variantă demnă de luat în seama este Setul cu lampă catalitică Essentielle Carree, cu parfum Neutre Essentielle şi parfum Jardins sur la Riviera.

Intră pe categoria principală de lămpi catalitice pentru a explora în detaliu această opțiune originală de cadou.

 

O pilotă naturală

Dormitorul este locul unde vă regăsiţi, aşa că o pilotă naturală este un cadou perfect, de care vă veţi bucura amândoi. Alege întotdeauna pilotele naturale pentru că acestea sunt extrem de uşoare şi confortabile. Bineînţeles, şi celelalte aspecte, precum materialul, umplutura, capacitatea de izolare etc. sunt şi ele foarte importante.

Lit Romance Blanc

 

Dacă îţi surâde ideea asta, alege Pilota Descamps Nuit Sublime All Season, alb satinat, din puf şi pene de gască.

Are o capacitate excepţională de izolare, toate penele şi puful sunt sterilizate la 120 de grade Celsius, aplicându-se totodată un tratament anti-acarieni Proneem cu substanţe 100% naturale.

Produsele premium marca Descamps se gasesc numai la SensoDays si pot fi livrate in toata tara.

 

Sau…

Un pled călduros, din bumbac

Pentru serile târzii şi ceva mai răcoroase la terasă sau pe veranda casei voastre, un pled călduros şi de calitate, realizat din bumbac egiptean este una dintre cele mai inspirate alegeri în materie de cadouri unisex.

În aces sens, pledul Tommy Hilfiger Jacquard Decos ar putea fi în topul listei tale.

Aici găseşti şi alte modele şi culori interesante de pleduri.

 

Cremă de bărbierit

Oferă-i iubitului tău un cadou practic, cu accente seducătoare, în aromele cremei de bărbierit preferate. Un dar masculin, cremele de ras îl ajută pe partenerul tău nu doar să arate bine, ci şi să aibă grijă de pielea lui.

Aşadar, alege crema de bărbierit Crabtree & Evelyn Indian Sandalwood, un produs ce conţine vitamina E, având la baza note de lemn de santal, completate apoi de arome de chiparos, bergamotă, lavandă şi vetiver.

Dacă vrei, totuşi, să optezi pentru un alt cadou, uite aici secţiunea mare de Cadouri pentru el.

 

Un set de tacâmuri

V-aţi mutat recent în casă nouă şi aveţi o listă lungă de obiecte pe care trebuie să le achiziţionaţi?

thelook16_277891

 

Fă-i o surpriză celui drag dăruindu-i de Dragobete un set de tacâmuri de calitate şi elegante, pe care să le păstraţi pentru serile romantice sau pe care să le afişaţi atunci când aveţi musafiri.

Dacă încă eşti în dubiu asupra brandului, numărului de piese sau a materialului, alege setul de tacâmuri Villeroy&Boch Victor de 24 de piese.

Un cadou clasic şi modern în acelaşi timp, tacâmurile sunt din inox, au un design interesant şi se pot curăţa uşor la maşina de spălat vase.

Alte variante de cadouri Pentru amândoi găseşti aici.