Kartell Chairs – moderne, versatile şi de o calitate superioară

kartell-chairs-main

Te-ai gândit vreodată cât timp stai pe scaun? Atât acasă, cât mai ales la serviciu acesta este obiectul de mobilier “cel mai familiar”. Relaxarea, concentrarea, postura corpului, dar şi decorul camerei sunt mult influenţate de alegerea scaunului. Aşadar, decizia noastră trebuie să se îndrepte mereu spre produsele inedite, de o calitate superioară.

Cum astăzi esteticul, tăieturile inedite şi materialele revoluţionare contează foarte mult în designul oricărei încăperi, nici scaunele nu trebuie să facă rabat de la aceste aspecte. Cu alte cuvinte, confortul şi calitatea trebuie să se îmbine perfect cu aspectul modern şi versatilitatea.

Criterii destul de neobişnuite pentru nişte simple scaune? Ei bine, nu şi dacă alegi produsele din gama Kartell Chairs.

Moderne, având semnătura unor designeri celebri, premiate la concursurile din domeniu, realizate din materiale speciale şi durabile, scaunele Kartell sunt potrivite oricărui context, fie că vrem să le plasăm în living, bucătărie, pe terasă sau într-un local ceva mai sofisticat.

Sensodays.ro este site-ul care îţi oferă posibilitatea de a alege din toată gama de Kartell Chairs, în funcţie de preferinţă şi necesităţi: Uncle Jim, Masters, Generic A, Piuma, Clap sau Lou Lou.

kartell-chairs-masters

Masters Kartell Chairs

Scaunul Kartell Masters este potrivit oricărui decor şi oricărei situaţii, mai ales acum când orice încăpere aşteaptă să fie scoasă din anonimat. Conceput de Philippe Stark şi Eugeni Quitllet, Masters reprezintă de fapt suprapunerea celor trei contururi ale unor scaune semnate de trei dintre cei mai mari designeri ai secolului XX: Charles Eames, Arne Jacobsen şi Eero Saarinen.

Clap Double J Kartell Chairs

kartell-chairs-clapProiectul lui J.J. Martin, Clap Double J, a fost creat în 2015 din dorinţa de a veni pe piaţă cu un trend nou, modern şi stilat care să îmbine printurile cu modelele şi texturile vintage. Astfel, Clap Double J îndeplineşte criteriile de creativitate ale Kartell, oferind totodată o viziune diferită. Printurile Double J sunt echilibrate de formele şi culorile disponibile, acestea variind între alb, negru sau nuanţe de galben, roşu, albastru, verde, gri sau non-culorile alb şi negru.

Kartell Generic A şi Kartell Generic C

Odată cu lansarea gamei de scaune Kartell Generic, brandul invită la o reîntoarcere la simplitate şi la funcţiile de bază ale unui scaun. Scopul Kartell Generic a fost acela de a crea cel mai bun şi practic model de scaun pentru o anumită situaţie şi un anumit scop.

Kartell Generic A este o interpretare a scaunului “universal”. Cu o structură fluidă şi un design simplu, Generic A este un scaun durabil, rezistent, dar şi cu un anumit impact vizual.

Kartell Generic C este un model a cărui literă de final, C, vine de la cafenea. Astfel, în acest scaun se oglindesc stilul, graţia şi rafinamentul regăsite în cele mai sofisticate cafenele şi restaurante din lume. Aici întâlnim esenţa mobilierului, cu spătarul şi braţele foarte simple, dar funcţionale şi cu un design de asemenea foarte elegant.

kartell-chairs-generic

Toate scaunele Kartell Chairs sunt realizate din polimetilmetacrilat, o răşină de plastic acrilic, un material ce le face transparente, rezistente şi eco-friendly, materialul fiind 100% reciclabil.