Incalzirea prin pardoseala- Magnum

Salut!

Vremea rece deja si-a facut simtita prezenta, iar iarna asteapta si ea dupa colt.

Este bine sa te pregatesti din timp, ca sa nu te ia frigul prin surprindere. Magnum are solutia perfecta pentru produsele de incalzire prin pardoseala si le gasesti la noi pe site la preturi accesibile.

Incalzirea prin pardoseala- Magnum

Pentru cine nu stie, MAGNUM Heating este un producator olandez renumit pentru calitatea sistemelor electrice de incalzire. Indiferent ca este vorba despre incalzirea prin pardoseala de tip ceramic sau lemn/parchet, folie dezaburire oglinzi sau protectie anti-inghet pentru conducte sau tevi, MAGNUM Heating va ofera solutii practice si inteligente pentru sporirea gradului de confort.

Incalzirea prin pardoseala- Magnum
Incalzirea prin pardoseala- Magnum

Cablu incalzire prin pardoseala este special conceput pentru instalarea in pardoseli de ciment, intr-un strat de adeziv. Distanta dintre cabluri determina capacitatea pe m². Se controleaza permanent si foarte usor prin intermediul termostatului inteligent.

Covorul de incalzire prin pardoseala este conceput sa se potriveasca perfect  sub gresie sau alte pardoseli de ciment si se instaleaza in strat de adeziv. Cablul de incalzire trebuie conectat prin intermediul capetelelor de pe saltea, cablul de alimentare este doar pe o parte si este invizibil asigurat prin intermediul unei conexiuni unice.

MAGNUM Look este sistemul de dezaburire al oglinzilor. Este simplu de pornit, actionarea sa facandu-se prin Incalzirea prin pardoseala- Magnumcomutatorul de lumini. In plus, previne acele urme inestetice lasate de stergeri atunci cand se incearca eliminarea condensului. Sistemul se conecteaza direct la circuitul de iluminat din baie si reduce pierderile inutile de energie.