Hai sa facem cunostinta!

Despre noi

SensoDays.ro este site-ul unde vei gasi ceea ce ai nevoie in fiecare zi, cea mai mare varietate de produse esentiale unei vieti moderne si lipsite de griji. Iti punem la dispozitie experienta de peste 20 de ani in managementul categoriilor, sute de furnizori auditati permanent si o logistica impecabila cu livrare in toata tara. Te asteptam cu un Call Center competent, care te poate asista in deciziile tale, un punct de livrare in Bucuresti (Eroilor), doua showroom-uri specializate in Bucuresti (unul pentru Bucatarie si Decoratiuni Interioare in str Stirbei Voda, unul pentru Baie in Bd. 13 Septembrie). Pentru consultanta gratuita se pot face programari in ambele showroom-uri aici.

 

Relaxare acasa

Cauti solutii pentru baia ta? Avem baterii, cazi, sisteme de dus, obiecte sanitare, mobilier, accesorii. SensoDays iti ofera cea mai variata gama de produse, branduri renumite si colectii adaptate oricarui buget.

Te invitam la showroom-ul specializat din Bucuresti (Calea 13 Septembrie, nr. 81) unde vei descoperi ambiente sofisticate, inspirationale, propuse de designeri celebri (Phillipe Starck, Patricia Urquiola, Antonio Citterio).

 

Bucatarie

Doresti sa iti utilezi bucataria? Avem tot ce vei considera esential, de la electrocasnice mari (frigidere, masini de spalat, plite, cuptoare), pana la roboti de bucatatie, aparate de cafea si diverse pentru gatit.

Evident, la preturi excelente insotite de servicii de cea mai buna calitate

 

Un look proaspat

Vrei de fapt un look proaspat! Avem ondulatoare, uscatoare, orice produs de ingrijire personala. Iti punem la dispozitite o gama variata de  PARFUMURI, sute de arome, fresh sau dulci, clasice sau in trend, toate originale.

Cele mai cunoscute branduri: Burberry, Chanel, DIOR, Givenchy, Lancome, Calvin Klein, Bvlgari, TIGI, Joico, OPI, Vichy, La Roche Posay, pe toate le poti avea chiar in ziua comenzii.

 

De cate ori ne vizitezi, treci pe la la categoria SALE , locul in care vei gasi saptamanal multe produse aflate in promotie speciala, din toate categoriile, la un pret foarte avantajos. Arunca o privire pe fiecare categorie pentru a descoperi cele mai bune discounturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>