SensoDays – O experiență inegalabilă.


Prezentare Showroom SensoDays, parter si etajul 1, durata 2'17"

Ce ne diferențiază?
20 ani de experiență
peste 100 de branduri premium
furnizori permanent auditați
produse în peste 300.000 de locuințe
logistica impecabila
management de categorii
consultanță de specialitate
soluții pentru intreaga casă
direct de la producători

SensoDays iti aduce la usa produse Home & Deco mari si mici, grele sau fragile, apartinand unor cunoscute branduri, unor designeri internationali sau unor producatori recunoscuti.

Fie ca este vorba de o casa de moda binecunoscuta la Paris, de un producator german aflat la a 5-a generatie de business in familie, sau o inventie patentata cu doua secole in urma, SensoDays selecteaza si aduce la indemana tuturor produse si ambiente unice.

Pe site-ul SensoDays.ro (sau in showroom-ul din Bucuresti) te vei indragosti iremediabil, asa cum li s-a intamplat si locuitorilor din cele 300.000 de case in care se afla cel putin un produs SensoDays.ro.

SensoDays este locul în care casa ideală a fiecărei persoane prinde conturul. Pentru fiecare camera a casei recomandăm și oferim cele mai interesante, mai versatile și mai noi produse și colecții ale brandurilor cu reputație. Produse ce aduc un pic de stil in casa fiecaruia dintre noi pentru Baie, Bucătărie, Living / Sufragerie, Dormitor si Decoratiuni .

Printre brandurile partenere reprezentative, se numără Tommy Hilfiger, Kartell, Villeroy & Boch, Hansgrohe, Descamps, Maison Berger, Grohe, Duravit, Stressless, Ted Baker, Orla Kiely, Ideal Standard, Roca, Kludi, Diesel Living și multe altele.

Produsele pe care le propunem pot fi vizionate online, dar și în showroom-ul nostru din București, Băneasa, sau la depozitele noastre din zona centurii București. Livrarea se face cu mașinile SensoDays în București și Ilfov, sau prin curier în toată țara.

Tur virtual Showroom SensoDays Baneasa, o experienta placuta a simturilor




Vezi o parte din proiectele noastre aici.


Fratelli Beach and Club

Fratelli Beach and Club

Grand Hotel Continental***** București

Grand Hotel Continental***** București

Hotel Radisson Blu București

Hotel Radisson Blu București

Aqvila Club **** - membru afiliat ONU

Aqvila Club **** - membru afiliat ONU

Hotel Rina Sinaia

Hotel Rina Sinaia

Howard Johnson Grand Plaza București

Howard Johnson Grand Plaza București

Uniunea Națională a Notarilor Publici

Uniunea Națională a Notarilor Publici

Teleferic Grand Hotel *****

Teleferic Grand Hotel *****

Grand Hotel Balvanyos ****

Grand Hotel Balvanyos ****

Golden Tulip *****

Golden Tulip *****

Angelo Airporthotel - Otopeni

Angelo Airporthotel - Otopeni

Simfonia – Râmnicu Vâlcea

Simfonia – Râmnicu Vâlcea

Ramada Piteşti

Ramada Piteşti

Complex Rezidențial Orhideea Gardens

Complex Rezidențial Orhideea Gardens

LE SABINE Residence

LE SABINE Residence

Ansamblul Băneasa Residence 16A

Ansamblul Băneasa Residence 16A

Ansamblul Rezidențial Avangarde Forest – Pipera

Ansamblul Rezidențial Avangarde Forest – Pipera

AFI BUSINESS PARK Cotroceni

AFI BUSINESS PARK Cotroceni

PROMENADA MALL București

PROMENADA MALL București

Stadion Cluj Arena

Stadion Cluj Arena

Spitalul clinic de copii Dr. Victor Gomoiu

Spitalul clinic de copii Dr. Victor Gomoiu

Spitalul Sf. Maria

Spitalul Sf. Maria

Aeroportul Henri Coanda

Aeroportul Henri Coanda

La Stejari - Country Club

La Stejari - Country Club

Consultanță de specialitate în showroom


Te invităm să descoperi produsele și să îți lași simțurile să exploreze



Băi și spa - un amestec de texturi, culori și parfumuri care bucură la nivel tactil, vizual, olfactiv, relaxând și redând energiea și starea de bine dupa o zi activă.

Poți alege din gama variată de căzi de baie, cabine și sisteme de duș, mobilier, accesorii, placări și pardoseli, dar și radiatoare pentru amenajarea unei băi perfecte, confortabile.

Lavoare tip bol patrate Vas WC si bideu cu design square Baterie de lavoar

Bucătărie - simțurile se trezesc și captează cele mai mici detalii dimineața, când pregătești cafeaua pentru tine și cei dragi, sau seara, când cina îți solicită toată atenția.

Iată din ce motiv propunem cele mai bune produse pentru o bucătărie cât mai bine și mai plăcut utilată. Chiuvete și baterii de bucătărie, electrocasnice mari și mici, tacâmuri și farfurii, pahare, porțelanuri și accesorii dintre cele mai diverse vor îmbogății experiența ta în bucătărie.

Blat de bucatarie cu baterie si chiuveta incastrata Platouri portelan premium Villeroy&Boch Plita si chiuveta bucatarie

Dormitor - în prezent, fiecare zi este o provocare, iar cum o începem și cum o încheiem are un impact major asupra stării noastre de bine. Îți propunem să te bucuri de o experiență plăcută, relaxantă și reconfortantă cu produsele pentru dormitor.

Mobilier complet, lenjerii de pat, pilote, perne, saltele și somiere, dar și textile decorative – toate vor contribui la odihna ta.

Asternut pentru pat Tommy Hilfiger
Pleduri calduroase Descamps Halate de baie Prosoape de baie si prosoape de plaja

Living - locul unde îți petreci seara, dar și cel unde îți întâmpini prietenii și familia când vin în vizită – living-ul este spațiul central al oricărei locuințe.

Pentru acesta aducem de la cele mai importante branduri mobilier, canapele și fotolii, covoare, textile decorative, corpuri de iluminat cu cel mai cool design.

Scaune Kartell Piuma cu masa Multiplo Corpuri de iluminat si decoratiuni Kartell Canapea si pouf Missoni Home

Lifestyle - Locuința ta nu este suma încăperilor din ea, ci este un tot unitar, viu, care trăiește, se schimbă, simte împreună cu tine. Este ca o oglindă în care stilul tău de viață se reflectă, alături de personalitatea ta.

Pentru o experiență completă a lui ,,acasă”, îți aducem lumânări și parfumuri pentru ambient, decorațiuni precum vaze și boluri decorative, ceasuri și multe altele.

Lumanare parfumata ambientala Suspensii pentru iluminat modern Vaze decorative Villeroy&Boch

SensoDays este locul în care simțurile se întâlnesc, își vorbesc și experimentează împreună. Impartaseste-ne gusturile tale, iar noi iti vom recomanda produsele ce vor aduce cu siguranta un pic de stil in casa ta.

#mySensoDays – dă o notă personală casei tale.

Viața e un amalgam de simțuri, și fiecare persoană merită să le experimenteze din plin, în stilul care o definește, la ea acasă.



Iata cateva interpretari ale prietenilor care ne-au vizitat in showrooms:

"Ne place atât de mult la Sensodays încât am decis să rămânem”, ne spun deseori prietenii noștri, iar simțurile se întâlnesc într-un mix pe care îl găsești doar acasă. Pentru că relaxarea și voia bună sunt si mai placute alaturi de cei mai buni amici.

Farfurie Villeroy&Boch si pahar Kartell Jelly Veioza Kartell Moschino Toy cu lavoar tip bol si prosop Tommy Hilfiger Cada Laufen Palomba cu lumanare parfumata si difuzor Maison Berger
Ceasca cu farfuriuta LSA International Bangle si difuzor parfum Maison Berger Resonance Lampa de exterior cu baterie reincarcabila Kartell Lantern Farfurie Villeroy&Boch Manufacture Rock Desert si masuta Kartell Colonna