Duravit – un concept revoluţionar în mobilierul de baie

Duravit Main

Până acum nu ai acordat prea multă atenţie mobilierului de baie? Ei bine, e timpul să îţi reconsideri atitudinea şi asta pentru că amenajarea băii, produsele alese şi atmosfera creată aici sunt foarte importante. Vestea bună este că nu va trebui să cauţi prea mult! Pe Sensodays.ro, găseşti produsele Duravit, unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate branduri în domeniul mobilierului de baie.

Ziua noastră începe întotdeauna în această cameră a casei, aşa că produsele pe care le alegi, designul, culorile, textura materialelor creionează buna ta dispoziţie, iar Duravit s-a gândit la toate aceste aspecte. De ce ne place şi îţi recomandăm acest brand? E simplu: Duravit mizează atât pe practicabilitate, cât şi pe longevitate, oferind o atenţie crescută calităţii şi funcţiilor suplimentare.

Stilate, elegante, cu linii simple şi clare, pe Sensodays.ro poţi alege acum dintr-o mulţime de produse Duravit: dulapuri de bază, dulapuri suspendate sau oglinzi cu iluminare.

DuraStyle (6)De la “less is more” la “less and more” cu ajutorul detaliilor care fac diferenţa

Deviza Duravit a fost “less is more”, mizând în primul rând pe o simplitate rafinată, culori diferite, dar care alese corect potenţează designul clar, mininalist. În timp, însă, “less is more” a devenit “less and more”, şi asta pentru că detaliile şi funcţiile suplimentare au creat un nou concept în mobilierul de baie.

Ce zici, de exemplu, de acest dulap bază suspendat Duravit Durastyle?

Culoarea, materialul, funcţiile şi designul ales – caracteristicile esenţiale ale mobilierului de baie Duravit

Duravit foloseşte atât tonuri calde, de lemn sau tonuri pastel, cât şi culori ceva mai puternice, toate oferind senzaţia de relaxare. Formele clare şi culorile asemenea creează o atmosferă relaxantă, iar tonurile mate, combinate cu nuanţele calde oferă o senzaţie confortabilă, de “acasă”. Designul monocrom cu tonuri de albastru deschis, în schimb, măreşte vizual spaţiul şi sporeşte luminozitatea.

genial-badezimmermobel-grau-badmoebel-modernes-designÎn ceea ce priveşte materialul şi designul, se merge în general pe 5 tipuri de ceramică şi lemn, în vreme ce tăieturile sunt înguste, trasând designul modern, elegant care să accentueze şi mai mult ideea de mobilă contemporană.

Acest dulap înalt suspendat Duravit Keto este un model rafinat, practic, ce bifează mai toate caracteristicile de mai sus.

Funcţiile acestor produse vin şi ele să completeze această imagine a mobilei de baie revoluţionare, amintind aici, ketho_13__15pentru oglinzi, de schimbarea luminii, switchul lumină caldă-lumină rece, funcţia de memorie sau, pentru dulapuri, de bandele magnetice, cutiile de depozitare sau spaţiile pentru accesorii.

Dulapul cu oglindă şi iluminare Duravit Ketho este disponibil în mai multe variante de culori şi este prevăzut cu două uşi cu oglindă, două rafturi din sticlă, întrerupător cu senzor, priză în interiorul dulapului, iar exteriorul are finisaj rezistent la  umiditate.

Aşadar, toate aceste proprietăţi sunt atât de versatile încât le poţi combina pentru a avea un mobilier de baie elegant, modern, comod şi personalizat, atmosfera de relaxare fiind de fiecare dată numitorul lor comun.

Colecţia Cape Cod de la Philippe Starck – o îmbinare perfectă între utilitate, personalizare şi sustenabilitate

Colecţia Cape Cod de la Duravit împleteşte armonios toate particularităţile de mai sus, asta într-un design de marcă, semnat de Philippe Starck. Longevitatea, utilitatea şi calitatea vin acum în prim plan, lăsând deoparte trendurile de moment.

“Tot ceea ce nu avem într-adevăr nevoie este inutil, iar orice lucru inutil va fi privit până la urmă ca unul demodat. Cu ajutorul inginerilor Duravit ne-am concentrat pe ergonomie, mişcările corpului, a fluxului de apă, a modului în care putem avea o baie mai curată. Alegerea materialelor a fost şi ea importantă, alegându-se materiale naturale şi durabile, cum ar fi ceramica şi lemnul.” a descris Philippe Starck colecţia Cape Cod.

Cape cod 3

Pentru a vedea în ce măsură se potriveşte Cape Cod şi casei tale, uite aici două produse create de Philippe Starck, practice, simple, dar totuşi atât de rafinate:  dulap bază Duravit din stejar european  şi oglindă cu iluminare Cape Cod.

Aşadar, dacă te tentează acest concept nou în mobilierul de baie, alege Duravit, prezent astăzi în portofoliul Sensodays.ro, pe site sau în cele două showroomuri din Bucureşti.