Dragostea pluteşte în aer – 5 cadouri inedite, dar şi utile pentru cel drag

Luna iubirii ne aduce de fiecare dată zâmbete, îmbrăţişări, sentimente împărtăşite şi, bineînţeles, o mulţime de cadouri! Dragostea pluteşte în aer şi ne inspiră în a pregăti surprize plăcute persoanei dragi, surprize “deghizate” deseori în daruri speciale, cu o semnificaţie aparte.

Te-ai gândit la ceva anume, spectaculos sau ai merge pe o variantă clasică, poate chiar utilă? Indiferent de situaţie, un cadou pentru casă, din zona Home Décor nu poate da greş! E chic, deseori poate fi asociat prin mici detalii sau simboluri cu zilele dedicate iubirii şi, foarte important, poate fi şi practic.

Aşadar, iată mai jos 5 idei de cadouri cu care să mergi la sigur. Le găseşti pe toate în SensoDays, aşa că fă-ţi research-ul cum trebuie, vezi piesele alese, după care alege-le doar pe cele care se potrivesc cel mai bine cuplului vostru.


Prosop de baie Cawo Shades Stripes

Prosop Cawo Shades Rosu

Calitatea primează întotdeauna, însă dacă tot suntem în luna iubirii, fii atent şi la detalii! Poti alege din variantele de prosoape de calitate propuse în categoria dormitor. Incearca prosopul de baie de la Cawo Shades, realizat 100% din bumbac şi nu conţine nicio substanţă nocivă pentru piele. În plus, materialul şi designul interesant, cu roşu şi gri îl recomandă pentru un cadou romantic şi util, potrivit ambilor parteneri.


Halat de baie Descamps Mousseuse

Halat de baie Descamps Mousseuse Roz Balerina

Jumătatea ta va fi încântată de oricare dintre aceste halate de baie pufoase Descamps. Iţi recomandam colecţia Mousseuse culoarea Roz Balerina din bumbac egiptean pieptănat, cel mai bun din lume. Acest halat este confortabil şi elegant, cadoul perfect pentru orice ocazie specială, cu atât mai mult pentru sărbătoarea iubirii.


Veioză Kartell Ferrucio Laviani

Veioza Kartell Take Rosu, design by Ferrucio Laviani

Crezi că aveţi nevoie de ceva mai mult mister care să vă facă relaţia încă şi mai incitantă? Atunci, e momentul perfect să achizitonezi de la SensoDays veioza Kartell Ferrucio Laviani pe roşu transparent, o piesă cu un design special al abajurului ce creează un joc de lumini spectaculos! Produsul poate fi văzut pe site, dar şi în showroomul SensoDays din Băneasa.


Un set de 2 pahare pentru vin roşu Schott Zwiesel Elegance

Ştiai că printre cele mai apreciate cadouri în februarie sunt florile, ciocolata, dar şi cinele romantice? Pentru acestea din urmă, achiziţionează unul dintre seturile cadou de pahare pentru vin roşu. Iti recomandam Schott Zwiesel Elegance, rafinate, ideale pentru orice ocazie specială, merită să fie oferite persoanei dragi pentru serile pline de iubire şi romantism.


Difuzor parfum Max Benjamin Ocean Islands Seychelles

Până la un city break binemeritat sau o vacanţă exotică, o idee perfectă ar fi să alegi un difuzor parfum Max Benjamin Ocean Islands Seychelles. Aromele de portocală, coriandru, chimen, rozmarin, cardamon, cimbru şi paciuli cu siguranţă vă vor relaxa şi vor completa perfect o seară romantică în doi.