Despre ritualul mesei cu produsele premium Villeroy & Boch

104208_104209_104210_ModernDining_Gesamtmilieu_CMYK_MS18

S-a tot vorbit despre cât de important este ritualul mesei, atmosfera, ceea ce gândim şi spunem atunci când mâncăm. Ce ne facem, însă, când toate acestea nu se potrivesc cu un stil de viaţă alert? Când masa, alimentele şi combinaţiile culinare pur şi simplu nu ne mai fac plăcere pentru că suntem mereu pe fugă şi stresaţi?

O soluţie ar fi aceea de a ne înfrumuseţa singuri viaţa cu produse pentru bucătărie de calitate, elegante, care să ne ofere şi soluţii multifuncţionale pentru mesele din fiecare zi. Odată ce vei avea la îndemână produse uşoare, de lux, cu un design inedit, potrivite preferinţelor tale, ora mesei sau gustările de peste zi vor veni natural, iar tu vei fi mai inspirat în alegeri culinare mai sănătoase.

wide vb

Ei bine, toată această transformare este doar la un pas distanţă cu produsele Villeroy & Boch. Acest brand premium oferă produse de lux, asociate peste tot în lume cu plăcerea mâncării şi a băuturilor. Colecţiile lansate până acum i-au fascinat pe clienţi şi au transformat fiecare masă, fie că vorbim aici despre un eveniment special sau despre prânz sau cină.

Vestea bună este că poţi găsi produsele Villeroy & Boch pe site-ul Sensodays.ro, acolo unde poţi alege din produsele destinate pentru servirea mesei, pahare, tacâmuri, cuţite şi accesorii, recipiente pentru gătit şi accesorii pentru bucătărie.

Dacă eşti încântat de idee, iată mai jos câteva produse Villeroy & Boch care îţi vor redeschide apetitul pentru o masă savuroasă, tihnită şi sănătoasă.

1041001931eshopBol cereale Villeroy & Boch Mariefleur Basic French

Delicat, elegant şi practic, acest bol pentru cereale are un design în stil rustic, în vreme ce materialul este porţelan premium. Perfect pentru dimineţile în care eşti pe grabă şi îţi prepari un delicios şi rapid mic dejun cu cereale, lapte şi fructe proaspete.

 

toolbox2014_101603

Set Villeroy & Boch Artesano Original Salad – bol + 2 tacâmuri

Pentru salată, cereale, fructe sau orice altă combinaţie vei găsi, acest set va fi o încântare, mai ales că vine cu o asociere bonus: un bol realizat din porţelan premium şi 2 tacâmuri din lemn.

 

 

10-4193-9100_2Ceaşcă şi farfuriuţă pentru cafea Villeroy & Boch Spring Awakening Flower Meadow

Cu un design floral, acest set de ceaşcă şi farfuriuţă vor da o aromă specială cafelei tale din fiecare dimineaţă. În plus, dacă achiziţionezi mai multe produse, discuţia de la cafea cu prietenii va fi cu atât mai savuroasă.

 

Cană Villeroy & Boch NewWave Caffe Orange Washed Sulphur Gift Box

Pentru ceai, cafea, milk shake sau sucul de fructe şi legume, această cană este perfectă. Încăpătoare, cu un model floral şi un design interesant, fiecare membru al familiei îşi va dori un asemenea produs.

 

weih2016_155166Set ceai Villeroy & Boch La Classica Contura Tea 4 piese

Format din 4 piese (2 farfuriuţe şi 2 ceşti) acest set este elegant, cu ornamente luxuriante şi accente platinate, fiind realizat din porţelan Premium Bone. Aşadar, un set ideal pentru momentele speciale, fie că îl achiziţionezi pentu tine, fie că îl vei oferi în dar.

Ce zici? Ar putea produsele Villeroy & Boch să îţi transforme chiar şi ţie ritualul mesei? Intră pe Sensodays.ro şi vezi toate produsele acestui brand. Cu siguranţă vei găsi cel puţin câteva pe placul tău.