Cum să marchezi Ziua Femeii – 3 idei practice & originale

Luna martie este dedicată lor, femeilor dragi din viaţa noastră, cele care ne înconjoară mereu cu atenţie, dragoste şi devotament. Soţie, iubită, mamă, soră, prietenă – în această perioadă pregăteşte-i mici surprize care să îi arate cât de mult o preţuieşti.

Iată mai jos 3 idei practice, originale şi eficiente, care îţi vor face misiunea mai uşoară şi vă vor oferi cadoul perfect pentru o sărbătoare ca la carte.

1). Organizează o petrecere în cinstea ei!


Tot ce trebuie să faci este să gândeşti un meniu simplu, dar de efect, să îi suni prietenii apropiaţi, să ţii secret micul tău plan şi să organizezi o petrecere surpriză în cinstea ei!

La o asemenea ocazie specială, cu siguranţă vrei să o impresionezi pe ea, dar şi pe cei prezenţi, aşa că poţi alege de pe SensoDays un set de pahare şampanie Zwiesel 1872 Simplify Light&Fresh, un set de pahare whisky Schott Zwiesel Bar Special Spirit of Nosing sau un decantor de vin Zwiesel 1872 Cirquo ce seamănă mai degrabă cu o operă de artă.

2). Pregăteşte o seară romantică!

O atmosferă caldă, muzică în surdină, o masă bună şi un vin de calitate servit în cele mai spectaculoase pahare cristal. Ingredientele unei seri perfecte în doi, nu-i aşa?
Ei bine, pentru a duce la bun sfârşit acest plan, ai nevoie doar de câteva produse regăsite tot în oferta SensoDays. Suportul de lumânare Zwiesel 1872 Scita Amber realizată din sticlă cristal suflată manual are un design modern ce va da serii voastre un aer misterios şi romantic. Cum Ziua Femeii nu poate trece fără florile ei preferate, surprinde-o şi cu o vază design deosebita. Şi, pentru ca seara să fie una de neuitat, ce zici de acest set de 2 pahare de vin Zwiesel 1872 Simplify Flavoursome & Spicy?

3). Fă-i un cadou special!


Orice moment frumos astfel pregătit trebuie completat şi cu un cadou pe măsură! Dacă vrei să te încadrezi în acelaşi registru şi să îi oferi un dar elegant şi practic în acelaşi timp, poţi opta între următoarele trei variante cu care vei merge la sigur.

Pentru serile pe care şi le va petrece cu prietenele, dăruieşte-i un set de pahare Schott Ziesel Bar Special Margariata.

O altă piesă cu care îşi va impresiona invitaţii oricând, în cadrul oricărei ocazii festive este şi această carafă cu capac Schott Zwiesel Fresca.

Şi, dacă tot te-ai axat pe obiecte pentru casă, practice, dar şi de efect, o vază Zwiesel 1872 Splash Black-Lemon din sticlă cristal suflată manual va fi de acum înainte piesa de décor cu o mare valoare sentimentală, ce îi va aminti mereu de tine. Variantele de cadouri speciale pentru femeile dragi din viaţa ta nu se opresc aici.

Pe SensoDays ai o mulţime de produse din care poţi alege. Obiecte de Home Décor, piese hand-made, practice şi elegante – intră pe site sau vino în showroomurile SensoDays şi vezi ce te inspiră mai mult pentru a marca cum se cuvine Ziua Femeii.