Cum sa ai o casa fara praf?

Secretul este un aspirator bun, care sa ocupe cat mai putin spatiu si sa fie extrem de comod de folosit.

Aspiratoarele clasice, cu fir, sunt foarte eficiente, dar ocupa mult spatiu si te mai si impiedici de fir. Ca sa nu mai spun ca daca vrei sa dai in toata casa cu aspiratorul, trebuie sa te plimbi de la o priza la alta… Cam nasol! Daca iti doresti ceva si mai eficient, iti recomand cu caldura aspiratorul vertical sau pe cel tip robot.

Eu am acasa un aspirator vertical Bosch (vezi AICI), ce-i drept luat de pe un alt site la un pret putin mai mare… pe SensoDays nu era disponibil decat la comanda si aveam nevoie urgenta de aspirator 🙁 . Dar nici ca puteam sa fiu mai multumita! Il bag la incarcat seara inainte de somn si il scot dimineata. Bateria imi ajunge sa fac curat in toata casa de 3 ori (3 camere) sau de 2 ori daca aspir si patul si canapeaua. Are acel aspirator de mana detasabil asa ca pot face curat cu usurinta si in masina :D. Manerul este mobil, asa ca atunci cand nu il folosesc il indoi si imi ocupa extram de putin spatiu. Pentru mai multe modele, vezi AICI.

bbhmove5n_2.   bbhmove5n_7   bbhmove5n_5

Un alt aspirator super util, mult mai destept decat cel vertical, este aspiratorul de tip robot. Compania iRobot a fost prima care a pus spre vanzare astfel de produse si se mentine cea mai buna in domeniu.

roomba-616-1        Produsele lor sunt mai scumpe decat cele ale competitorilor, dar cu siguranta merita. Am gasit zilele trecute un model intr-un hipermarket… cred ca era in jur de 200-300 de lei, complet din plastic. Sincer, nu am curaj nici sa il pun la incarcat, ca sa nu mai vorbesc de a-l lasa prin casa singur sa aspire… sau poate era de jucarie…decorativ.

Pe langa dimensiunea redusa a aparatului, marele avantaj al aspiratoarelor de tip robot il constituie faptul ca nu trebuie sa mai stai dupa el. L-ai pornit, iar el este suficient de destept sa isi faca singur treaba, in timp ce tu iti poti face unghiile spre exemplu.

Tu cu ce tip de aspirator te impaci cel mai bine?