Cinci fotografi în vizită la SensoDays

Ce se întâmplă când îmbini voia bună și distracția? Ies sesiuni de shooting ca între prieteni. 🙂 Timp de o săptămână, cinci fotografi dragi nouă ne-au trecut pragul și au aflat de ce SensoDays este locul în care simțurile se întâlnesc, își vorbesc și experimentează împreună.

Invitația a fost foarte ușoară pentru că alăturarea cu Doria Drăgușin, Magdalena Gheorghe, Ionela Stoica, Sorin Stana și Marius Dragne a venit în mod natural, îi urmăream pe conturile lor de social media de ceva vreme și ne-am zis că trebuie neapărat să îi invităm pe la noi.

Pe lângă o cafea bună, pe care chiar Marius a imortalizat-o într-una din pozele sale, ne lăudam și cu două showrooms tres chic. În care odată ce ai intrat te vei simți ca acasă. Și așa a fost!

Let the pics do the talking

Pentru că Văzul, Auzul, Gustul sau Tactilul sunt foarte importante pentru noi, ne-am dorit ca fiecare să își creeze propria poveste în jurul sesiunilor foto pe care le vor face, îmbinând creativitatea cu touch-ul suav al eclecticului.

Just Go and have Fun”. And they did. 🙂 Insoțită de Inky, bravul ei octopus de încredere, Doria a trecut prin peripeții care mai de care mai haioase, pentru că prietenul ei cu 7 piciorușe (sau să fie mâini?!) s-a pierdut printre sutele de produse SensoDays și cu greu s-a lăsat fotografiat.

În schimb, pe Magdalena Gheorghe a cucerit-o multitudinea de stiluri de baie amenajate industrial, fie că vorbeam de o culoare aparte sau un model ochit în cadrele ei.

Am învațat unii de la alți în doar câteva ore. Ionela Stoica ne-a arătat ce înseamnă să descoperi lucruri noi prin obiectivul unui simplu aparat, iar noi i-am propus să se lase cucerită de momentul ei la SensoDays, pentru că dacă moda este trecătoare, stilul rămâne.

Cu Sorin Stana, am avut ceva dificultăți, recunoaștem, dar nu din vina noastră sau a lui, ci a domnului ursuleț Moschino. 🙂 Prezent la ședinta foto, prietenul nostru de nădejde a ținut neapărat să fie highlight-ul întregului shooting. Like a proper star!

Iar pe Marius l-am cucerit instant cu o cafea savuroasă într-un cadru de poveste, doar bun să asculți în surdină o piesă a lui Otis Redding, în timp ce aburul ce iese din ceașcă este mai mult decât fermector. Doar se vede din cadrele lui, nu? 🙂

Kartell Battery, oglinda Kartell by Laufen sau setul de cești și farfurii de cafea LSA au fost doar câteva dintre vedetele capturate de aceștia în cele mai strălucite ”posturi” și fără îndoială au făcut deliciul în social media în perioada următoare, pentru că, nu-i așa, cele mai bune zile sunt #mysensodays! 🙂