Ai o personalitate puternica? Alege dusul cu functia de pulverizare care ti se potriveste!

Oamenii sunt diferiti. Insa apa este elementul nostru comun. Si atunci cand avem nevoie de o escapada din stresul cotidian, cea mai apropiata oaza de relaxare este chiar propria baie.

Hansgrohe, Ideal Standard, Grohe, Kludi si Steinberg  au gasit modalitatea de a satisface nevoia de rasfat a fiecaruia prin tehnologia dusurilor adaptate oricarei necesitati.

Am strans un buchet de informatii de la producatori despre beneficiile tehnologiilor dusurilor cu pulverizare diversa, grupate aici.

20160318-grohe-dus-fbGama Raindance de la Hansgrohe prezinta o noua viziune asupra modului in care poti face dus. Capetele de dus sunt prevazute cu siliconul special antibacterian Quick Clean ce imbraca aeratoarele bateriilor, astfel fiind foarte usor de curatat. Tehnologia Air Power amesteca apa cu aer cald iar rezultatul este apa usoara si moale ce  face ca fiecare dus sa fie o experienta suava.  Pentru ca apa creste in volum si acopera suprafete  mai mari, este eficientizat chiar si consumul de  apa.  Pentru un masaj revigorant trebuie doar sa  selectezi tipul de jet pe care il doresti si dusul devine activitatea preferata a zilei.

20160318-idealstandard-dus-fb Ideal Standard prezinta Ideal Rain ca sa poti controla ploaia asa cum iti place. Pentru ca apa este o resursa pretioasa, te ajuta sa o economisiti  fara sa compromita confortul pe care il doresti. Fluxul este proiectat cu precizia ideala ce asigura performante optime de pulverizare. Consumul de apa este redus de la 18,5 litri la doar 8 litri pe minut. Vezi modelele aici.

20160318-kludi-dus-blog

Kludi propune para de dus cu un aspect deosebit ce se poate comuta intr-un mod intuitiv, datorita pozitionarii optime a butonului ergonomic, pe 3 tipuri de jet: Volume, Booster si Smooth Line. Kludi Fizz aduce un plus de igiena si face ca picurarile deranjante sa dispara, pentru ca dupa fiecare utilizare, apa se scurge din para de dus. Vezi modelele aici.

Pentru Grohe designul nu inseamna doar un aspect placut. Este o caracteristica a calitatii si rezultatul imbinarii perfecte dintre forma si functie. Grohe Euphoria System ofera toate avantajele unui sistem complet personalizat, incluzand chiar si un termostat. Ambele capete de dus sunt prevazute cu Rain Spray, care dupa cercetari ample de consum, s-a dovedit a fi cel mai apreciat si mai utilizat din toate tipurile de pulverizare disponibile. Rain Spray pulverizeaza intr-un mod cuprinzator si luxos, pentru un dus care se transforma intr-o adevarata experienta.

Steinberg considera ca nu intotdeauna calitatea trebuie sa fie scumpa. Asa au luat nastere produsele care ofera calitate nemteasca la un pret accesibil. Setul de dus din seria Triple One este prevazut cu o bara de 68 cm si o para de dus cu 3 functii. Poti opta pentru o clatire intensa, un dus revigorant si fresh sau o atingere suava a apei dupa o zi lunga si obositoare.

Alege tehnologia care se potriveste personalitatii tale si nu mai lasa dusul sa fie doar o activitate monotona! Ofera-ti  relaxarea dupa care, cu totii tanjim in fiecare zi.