Accesorii bucatarie

Salutari gospodinelor din toata tara!

Bucatarie-din-pal-pentru-apartamentbucatarie-viva

Toata lumea stie ca atunci cand faci mancare, pentru ca preparatele sa fie fara defect, nu sunt importante numai vasele in care gatesti sau farfuriile in care servesti. O importanta majora o au si ustensilele folosite si accesoriile pentru servirea mesei.

Mobexpert-gama-bucatarie-NESS-01-1o

Sunt convinsa ca ai deja carti cu retete delicioase, oale de toate felurile, tavi si tigai de toate tipurile care abea asteapta sa gazduiasca cele mai gustoase ciorbe, cele mai colorate mixuri de legume si cele mai dulci clatite. Dar daca vrei sa gatesti in stil mare pentru cei dragi, furculita, cutitul, tocatorul si spumiera nu sunt suficiente.

Linguri si palete pentru legume, pentru paste, cutit pentru curatat cartofi, pensule , mojar, spatule, sitaaparate de maruntit si tocat… sunt doar cateva din multele ustensile necesare in bucatarie.

bucatarie-moderna-mdm83

Pe langa ce am mentionat mai sus, evident ca mai ai nevoie de ceva aparate de bucatarie, accesorii de ceai si cafea, recipiente pentru condimente, solnita, rasnita pentru piper, oliviera, aparat pentru paste, aparat pentru vidat, desfacatror pentru conserve, ustensile pentru ornat prajituri si lista poate continua mult si bine!

Depinde doar de cat de mare este pasiunea ta pentru gatit si de spatiul pe care il ai la dispozitite pentru depozitare. Spor!