Sunet impresionant de la Bang & Olufsen

bang-olufsen-casti

 

Nu trebuie sa fii audiofil ca sa-ti doresti perfectiunea acustica.

Incearca stilul Bang & Olufsen, brand ce creeaza produse ce combina excelenta tehnologica cu apelul la emotii. Cu un design atragator, o constructie impozanta si materiale de calitate superioara, cei de la Bang & Olufsen ne ofera ocazia sa experimentam un sunet de lux in fiecare zi.

Istoria lor incepe inca din 1925 cand Peter Bang si Svend Olufsen (un tehnician si un businessman) au fondat compania care le poarta numele. Si ca mai toate afacerile de succes si aceasta a pornit in podul casei unde locuiau.

bang_olufsen logobangolufsen
Ergonomia si confortul sunt puse pe primul loc. Calitatea acustica a sistemelor de sunet sunt transpuse in niste jucarii mobile, ce iti permit sa te bucuri de melodiile tale preferate pe drum sau acasa, fara a deranja pe cei din jur. Desigur, aceasta sarcina nu este deloc usoara, dar producatorii afirma ca aceste casti realizeaza un balans perfect intre bass, medii si inalt

Alege modelul potrivit stilului tau.

 

Casti Bang & Olufsen Form 2i

casti_audio_bang_olufsen_form_2i

 

Casti suple si ultra-usoare cu un sunet impresionant. Castile au fost concepute acum mai bine de 30 de ani, mai exact in 1983 de catre tanarul, pe atunci, Steve McGugan. Au intrat in productie in 1985 si au beneficiat imediat de un mare success, atat de mare incat in 1992 au fost incluse in colectia permanenta a Muzeului de Arta Moderna din New York.

 

Casti Bang & Olufsen 3i

casti_audio_bang_olufsen_earset_3i

 

Perfecte pentru urechile tale. Sunet fara compromis.

 

Aceste casti au fost realizate special pentru iPhone, iPad si iPod. Sunt niste casti foarte usoare si ajustabile pentru persone ce se afla tot timpul in miscare. Difuzoarele cu tonuri dinamice sunt montate pe o bara telescopica si sunt construite dupa principiul difuzorului deschis, care permite perceperea sunetelor de fundal. In acest fel nu vei fi complet izolat de lume in momentul in care te bucuri de sunetul pur al castilor. In cazul castilor conventionale se pierde foarte mult sunet. Pentru a opri astfel de pierderi aceste casti pot fi ajustate pentru a se potrivi conturului fiecarei urechi.

 

Casti Bang & Olufsen BeoPlay H3 si BeoPlay H6

Create cu un alt nivel de pretentii pentru calitatea designului si fidelitatea audio, castile BeoPlay H3 si BeoPlay H6 au fost gandite in colaborare cu designerul danez Jakob Wagner pentru a intruchipa un aspect complet diferit fata de alte casti de pe piata. Castile sunt realizate din aluminiu eloxat si piele cu scopul de a fi in egala masura andurante in timp cat si calitative din punct de vedere al sunetului redat. Ambele modele functioneaza perfect in tandem cu un smartphone sau o sursa de semnal de calitate superioara, precum o statie sau un player dedicat.

 

BeoPlay H3

bang_olufsen_beoplay_h3

 

BeoPlay H3 este numele perechii de casti in-ear ce foloseste drivere de 10,8 milimetri si un port dedicat Micro Bass pentru a reproduce cat mai precis toate frecventele audio de la 20Hz la 16 KHz. Corpul unibody al acestui model include si 23 de gauri implementate pentru a asigura un flux de aer necesar reproducerii cu fidelitate a frecventelor joase.

 

BeoPlay H6

beoplay_h6

 

BeoPlay H6 este solutia over-ear a celor de la Bang & Olufsen, prima pereche de acest gen creata vreodata de Bang & Olufsen.  H6 vine cu drivere de 40 de milimetri si este capabila sa reproduca sunete de la 20 Hz la 22 kHz. Cu un design simplist ce aduce aminte de Beats Pro, aceasta pereche de casti vine cu un cablu detasabil ce poate fi introdus in fiecare dintre casti, timp in care mufa libera de la cealalta casca devine automat iesire stereo de 3,5 mm si puteti lega in serie alta pereche.