SensoDays.ro reinventeaza baia, din nou!

38__hap58014_tif

Sensodays.ro va ofera cele mai bune preturi la o larga gama de produse de lux pentru casa iar Hansgrohe este specialistul international recunoscut pentru cele mai moderne tehnologii de dus, design inovator si o functionalitate deosebita. Colaborarea dintre magazinul online si producatorul german rezulta intr-un mod mai placut de a incepe si de a duce la bun sfarsit o zi plina, de om activ. Piese unice pentru baia ta, adevarate bijuterii functionale pentru spatiul tau de relaxare.

Trendul modern in amenajarea bailor impune din ce in ce mai mult ca functionalitatea, cat mai complexa , sa se imbine cu usurinta in utilizare, astfel incat baia noastra sa fie din ce in ce mai confortabila, un spatiu in care sa ne petrecem cu placere cele mai placute momente ale zilei.

Va prezentam un nou produs, o noua bijuterie in care ingeniozitatea Hansgrohe a reusit, din nou, sa imbine rafinamentul cu eficienta, o piesa care indeplineste functia de control a apei si temeraturii si, in acelasi timp, are o utilitate maxima, pentru ca poate depozita, la indemana, obiectele necesare dusului.

Este un minunat inlocuitor al bateriei clasice, cu un raft suficient de spatios pentru sampon, gel de dus, masca de par si orice alte mici secrete pe care le folosim la baie.

Este o piesa cu stil, superba, care iti va inviora diminetile si iti va relaxa serile. Caseta are un design minimalist, cu colturi usor rotunjite pentru siguranta dar si pentru a oferi un aspect placut, cu un capac din sticla rezistenta la socuri. Se poate instala individual pe peretele baii incat nu necesita o proiectare in avans si se potriveste perfect tubulaturii existente, fara a fi nevoie de modificari suplimentare.

Oferta SensoDays pentru acest produs plin de stil este pentru toata perioada verii (pana pe 31 august 2014). Bateria are 25% discount daca este achizitionata impreuna cu orice set de dus HansGrohe. Discountul se aplica pe loc folosind codul Baie_cu_Stil in pagina de cos.

One thought on “SensoDays.ro reinventeaza baia, din nou!

Comments are closed.