Despre minunatul univers Roca

cada circulara roca baie

O afacere globala!
Roca si-a inceput activitatea in fabrica din Gava , langa Barcelona ca si companie producatoare de radiatoare pentru incalzirea locuintelor. Apoi firma si-a extins portofoliul prin productia de boilere. In anul 1929, Roca a intrat in spatiul producatorilor de bai incepand productia de cazi.

Intotdeauna la curent cu schimbarile societatii in legatura cu cultura apei, face primul pas spre expansiunea internationala in anii 90. Pe langa Portugalia si Franta, prezenta companiei Roca incepe sa se faca simtita si in UK, Germania, Italia, Rusia, Brazilia si China.

Punctul culminant in internationalizarea Grupului a avut loc in 1999, odata cu achizitia lui Keramik Holding Laufen, care la vremea aceea era a patra cea mai mare companie producatoare de obiecte sanitare la nivel global. Achizitia Laufren de catre Grupul Roca a insemnat intarirea pozitiei strategice in pietele in care nu prea era prezent, cum ar fi Europa de Est, Brazilia si SUA.

In anul 2005 Grupul Roca anunta un plan strategic ambitios focusat pe tot ce inseamna Baie, iar in 2006 ajunge lider mondial in domeniu.

baie roca lux cada concept

In momentul de fata compania este prezenta in 135 de tari, peste 76 de fabrici si peste 20.000 de angajati din toata lumea.

getTransformation

Stiati ca Hotelul w Barcelona, cunoscut si sib numele de Hotel Vela, este utilat complet cu obiecte sanitare Roca? printre colectiile folosite se numara Broadway, Diverta si Moai.

roca baie accesorii idei

Alte constructii celebre se lauda si ele cu obiectele de inalta calitate Roca. Printre ele se numara Teatrul Bolshoi cu colectia Meridian, hotelul La Gavina cu colectiile Diverta si Thesis, hotelul Rafayel on the Left Bank cu colectiile Diverta si Element, iar lista poate continua.