Produsele So Bio Etic- Tratamente din natura

Ai idee cat este de greu sa gasesti produse Bio pentru ingrijire personala? Cei de la So Bio Etic vin in intampinarea ta cu o gama larga de produse precum Sampoane, Creme pentru fata, Creme pentru corp, Geluri de dus, Demachiante, Lotiuni si multe altele.

SO_BIO_ETIC

Natura este cel mai fidel aliat al femeilor atunci cand vine vorba despre ingrijirea personala.

Uleiul de Argan este super hranitor si are niste proprietati anti-imbatranire de neegalat. So Bio Etic foloseste acest ulei in stare pura 100%, fara parfum sau conservanti.

Aloe Vera contine cel putin 160 de nutrienti benefici pielii si este considerata un simbol al imortalitatii datorita proprietatiilor hidratante si pentru capacitatea de a calma si proteja pielea.

So Bio Etic este primul brand de cosmetice care incorporeaza in produsele sale Laptele de Magarita. Acest ingredient este folosit inca din antichitate de femei si in medicina traditionala antica imbunatatind aspectul pielii si protejand-o de agresiunile factorilor de mediu. Laptele de magarita proaspat colectat este bogat in nutrienti esentiali si oligo-elemente, vitamine si acizi grasi, mentinand supletea si stralucirea tenului.