Pentru sanatatea ta, alege HUROM!

SensoDays va prezinta in oferta sa storcatoarele profesionale HUROM.

Recunoscute in toata lumea pentru calitatea incontestabila a sucului obtinut, storcatoarele HUROM folosesc cele mai noi tehnologii de stoarcere pentru fructe si legume.

hurom_hu700

De ce sa alegi Hurom?

Hurom este inventatorul SLOW SQUEEZING SYSTEM, un sistem inovator de stoarcere lenta prin presare la rece fara frecarea si incalzirea sucului la viteze mari. Astfel se pastreaza integral toate vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrientii si antioxidantii.

Sucul isi pastreaza gustul si culoarea este uniforma, acesta nu contine sedimente.

Datorita tehnologiei de stoarcere, cu storcatoarele Hurom poti extrage suc din legume, fructe, frunze, verdeturi, radacinoase, iarba de grau si germeni. Stoarcerea se face lent la viteze de 70 rotatii pe minut pentru modelele HE si HH si de 42 rotatii pe minut pentru modelul HG. Astfel vei obtine o cantitate dubla de suc cu pana la 6 ori mai multi nutrienti.hurom2

Storcatoarele Hurom beneficiaza si de un sistem inteligent de clatire astfel incat sucul sa nu preia din gustul celui preparat anterior. Storcatorul se va clati singur. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati gura de evacuare deschisa, sa porniti aparatul si apoi sa turnati apa prin gura de alimentare.

Produsele le gasiti si in oferta SensoDays. Le poti cumparat in rate fara dobanda. Livrarea este GRATUITA. Vezi aici >>