Kludi – Emotii si tehnologie

kludi water map

Asa cum deja si-a facut renumele pe piata, Kludi este compania germana, fondata in anul 1926, specializata in baterii de lux pentru baie si bucatarie, dusuri, accesorii si solutii complete pentru baie.

Peste 1000 de angajati lucreaza zilnic cu tehnologii de ultima generatie si se asigura ca toate produsele indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Kludi se bazeaza pe o crestere constanta si sustenabila, aducand mereu inovatii si modele noi pline de farmec, astfel incat sa vina in intampinarea clientului cu cele mai bune solutii. Cu toate ca este o companie germana, fabricile Kludi sunt raspandite in toata lumea. Cateva exemple ar fi Polonia, Austria, Ungaria si Emiratele Arabe.

Cateva exemple de succes:

Kludi a scos pe piata prima baterie de bucatarie hibrid. De ce hibrid si ce o deosebeste de restul? Kludi E-GO este bateria care permite atat actionare calsica manuala, cat si automata. Acest lucru permite utilizarea bateriei fara atingere, pentru situatiile in care ai mainile ocupate sau foarte murdare.

Kludi FLEXX.BOXX este sistemul incastrat ce permite montarea bateriilor in perete. Bateriile incastrate sunt mai elegante, mai usor de curatat si mai silentioase cu ajutorul tehnologiei Kludi. Acest sistem este compatibil cu orice tip de perete si orice fel de teava.

Kludi AMBA  : Contururi line, materiale fine, finisaje premium… estetica emotionala nu a fost niciodata atat de expresiva. Rafinamentul a ajuns la un alt nivel. Gasesti colectia AICI.

Kludi MX XXL este prima baterie care se poate ajusta pe inaltime in functie de necesitati. Modul in care aceasta este construita, permite inaltarea bateriei cu 10cm. De asemenea poate fi folosita si in pozitia de baza in care aceasta functie telescopica nu este vizibila.

In cazul in care vrei sa iti pui chiuveta de bucatarie in dreptul geamului, dar iti este teama ca bateria te va incomoda la deschiderea ferestrei, poti sa uiti de aceasta grija. Kludi a inovat si in aceasta arie, cu bateria tip-baioneta.

Nu esti inca fan Kludi? Ce mai astepi?