Epilare extra delicata cu Braun Silk-epil 5!

Sensodays aduce in oferta sa, tehnologia inovatoare de la Braun, Close-Grip, datorita careia epilatul devine mai eficient ca oricand.

Cele 40 de pensete au fost concepute pentru a se inchide la unghiul optim si pentru a smulge parul cat mai aproape de piele, astfel veti beneficia de cea mai buna indepartare a parului chiar si de marimea unui graunte de nisip (0,5mm).

 Epilarea extra fina se datoreaza sistemului de confort compus din 5 role de masaj de inalta frecventa care stimuleaza in mod activ pielea dumneavoastra pentru o epilare extra fina, si o manusa de racire care raceste pielea inainte de epilare si o calmeaza dupa.

Aparatul este complet spalabil sub jet de apa pentru o mai buna igiena. Butonul SmartLight va ajuta sa vedeti chiar si cele mai fine fire de par pentru a nu lasa nimic in urma.

Are 3 atasamente, incluzand un capac de eficienta, capac pentru zone sensibile si capac facial, special concepute pentru a va oferi rezultate superioare in diferite zone ale corpului.

Puteti achizitiona orice model Braun Silk-epil din seria 5 la un pret unic de doar 279 lei + CADOU o crema de zi OLAY COMPLETE CARE 50ml!

Epilator 5580