Axor Starck V

Buna,

axw-StarckV-Familiy-1600x1200M-am gandit ca nu am mai scris de ceva vreme despre noile trenduri si produse pentru baie, asa ca am pregatit un articol intreg despre Bateria-Minune de la Axor Starck. Da, stiu ca pare ciudata sa ii dedic un intreg articol unui singur produs, dar crede-ma ca merita!

Este o minunatie a naturii, nu pentru ca a crescut din pamant ci pentru ca pune atat de frumos apa in valoare. Pentru cei care isi doresc o baie cu adevarat deosebita si au ceva buget sa investeasca in calitate si design, Axor Starck V este cu siguranta bateria pe care trebuie sa o cumpere!

Designul creat de Philippe Starck este inspirat din pasiunea pentru apa si modul in care aceasta curge. Fascinatia pentru frumusetea vortexului apei, asa cum se prezinta el in natura, a determinat brandul Axor sa isi contureze colectiile de baie astfel incat sa scoata in evidenta toata splendoarea acestuia. Bateria Axor Starck V iti aduce acasa vitalitatea extraordinara a apei,asa cum niciun alt produs nu a facut-o pana acum.

Secretul sta in materialul transparent din care este facuta bateria. Rezultatul este un design unic care iti prinde privirea, un produs neobisnuit care va transforma modul in care arata baia ta.

axw-StarckV-Function-1600x1200            Si pentru a face aceasta baterie si mai practica, aceasta vine cu o functie de easy-click-in cu un sistem de siguranta care iti permite sa demontezi capatul transparent al bateriei fara a fi nevoie sa opresti apa inainte. De ce sa o demontezi? Spre exemplu pentru a o spala (astfel elimini depunerile de calcar). De asemenea, capatul nu este fix, ci se roteste la 360 de grade pentru a-ti oferi mobilitate maxima.

Bateria este disponibila in 2 variante si numai la comanda: pentru lavoar normal cu montare direct pe lavoar, sau pentru lavoar tip bol cu montare pe blat.